„Daruj opremu za online nastavu“- Udruga PRAVI PUT punkt za općinu Grude
.

Klasična nastava sada se odvija putem online sustava komunikacije, što nekim učenicima i njihovim obiteljima predstavlja problem jer nemaju adekvatnu opremu da bi ispunili sve očekivane zadatke. Da bi što veći broj djece i mladih imao adekvatne tehničke uvjete za praćenje online nastave, Institut za razvoj mladih KULT u suradnji s udruženjima koja djeluju u lokalnim zajednicama u BiH, pokrenuo je ovu inicijativu za nabavku opreme koja će učenicima omogućiti neometan nastavak obrazovnog procesa.

Za područje Općine Grude, inicijativu provodi Udruga PRAVI PUT.
www.udrugapraviput.comwww.facebook.com/udruga.pravi.put

Sva fizička i pravna lica mogu donirati ispravnu tehničku opremu i u naš novooformljeni lokalni punkt – dogovoriti primopredaju sa koordinatorima:
Na email adresu: pravi.put.udruzenje@gmail.com, ili kontakt 063108122
ili se javiti u inbox naše Udruge.

Donirana oprema treba ispunjavati minimalne tehničke uvjete za praćenje online nastave: računari i laptopi sa najmanje 3 GB RAM-a (preporučeno 4 GB), Windows 7 (preporučeno Windows 10), starost računara ili laptopa do 7 godina i da posjeduje mogućnost reproduciranja multimedijalnog sadržaja sa interneta. Tablet sa minimalno 2 GB RAM-a.

Svi donatori trebaju voditi računa o tehničkoj ispravnosti uređaja i biti svjesni da se oprema poklanja porodicama u potrebi te da neće biti vraćena nakon završetka pandemije koronavirusa ili prestanka odvijanja online nastave.

Više o inicijativi možete pročitati na linku:
https://mladi.org/…/v…/8464-doniraj-opremu-za-online-nastavu

#darujzanastavu
#udrugapraviput