TRIBINA U LJUBUŠKOM“ŽENE U PODUZETNIŠTVU – SUOČAVANJE S IZAZOVIMA”Udruga Pravi put iz Gruda u suradnji s Dnevnim listom te uz podršku Ministarstva financija ŽZH organizira tribinu „Žene u poduzetništvu – suočavanje s izazovima“.

Cilj je predstaviti priče uspješnih poduzetnica iz Ljubuškog i okolnih mjesta, ali i saznati kako se nose sa svim izazovima u poslovanju.Na tribini sudjeluju: Žana Alpeza (Pravi put), Helena Radić (Lola.tees), Lidija Jelčić (Lota Art), Maja Bošnjak (Fitness klub Maya), Radmila Jurčić (ekonomistica), Ana Ljubić (Pulvinaris), Antonela Marinović Musa (Dnevni list/moderatorica).

Uvodničari na tribini bit će: Ana Soldo, pomoćnica ravnatelja Ureda Vlade ŽZH za europske integracije i Radoslav Luburić, ravnatelj JU Razvojna agencija ŽZH-HERAG.

Podaci o broju žena poduzetnica variraju od regije do regije, a kada je riječ o Bosni i Hercegovini, u posljednje vrijeme bilježimo pozitivne pomake po pitanju uvjeta i mogućnosti za žene kako bi se ostvarile kao poduzetnice. Sve je više prepoznatljivih brendova iza kojih stoje upravo žene. One su te koje ruše sve barijere te svojom odvažnošću i sposobnošću osvajaju kupce i tržišta. Ipak, treba imati na umu da je i dalje žensko poduzetništvo opterećeno različitim preprekama, a kako bi se one što uspješnije riješile, poduzetnice često ističu potrebu jačeg umrežavanja žena na svim razinama te međusobnu razmjenu informacija i znanja.

Dođite na tribinu i pružite podršku našim gošćama, ali i svim ženama koje su uključene u poduzetničke aktivnosti“, poručili su organizatori.

Tribina će se održati u konferencijskoj dvorani hotela Bigeste, u četvrtak, 11. studenoga, s početkom u 18 sati.