„Započeta je humanitarna akcija Udruge „Pravi Put“, Ledinac, Grude BiH pod nazivom

„HUMANOST NA DJELU“- NISI SAM!

Ova predblagdanska akcija je pokrenuta da se pomogne obiteljima sa područja Hercegovine i šire. Osim posjete obiteljima ovu akciju posvetit ćemo i kroz razne Udruge, Centre za djecu i mlade za posebne potrebe, staračke domove, Klinike za Psihijatriju. Isto tako prvi put i organiziramo poklone za Dan Invalida 03.12.2023.

U ovo predblagdansko vrijeme smo zadnjih osam godina od kada je Udruga PRAVI PUT http://www.udrugapraviput.com/ počela sa radom odlučila da se intenzivno uključimo i posvetimo ljudima kojima je pomoć potrebna. Većina nas odbrojava dane do kraja godine koja, ponekad nam se čini, nije štedjela baš nikog. Preko pandemije od prije koje godine, ekonomsko socijalno loše situacije, rata u svijetu, suočeni smo sa nizom izazova koji će na nas zasigurno ostaviti traga. Na nama je, ipak, da je zaokružimo najljepšom mogućom pričom i spremimo barem jednu lijepu uspomenu. Pokloni za djecu, pisma starijima, posjete Centima za djecu i mlade sa posebnim potrebama, staračkim domovima, Klinike za Psihijatriju, pomoć bolesnima, blagdanski stol za potrebite obitelji…samo su neki od načina kojima ovaj Božić možete učiniti veselijim.

Ideja ove humanitarne akcije pod kojom nastupamo i ovog Božića neće biti moguća bez Vaše pomoći, zato se nadamo da ste naše dosadašnje zalaganje za zajednicu prepoznali kao veliki doprinos društvu i da ćete nam i ovaj put biti podrška u najljepše, a opet najteže doba godine,te u sklopu toga radimo razne akcije od sakupljanja, hrane ,odjeće paketića,i drugoga. Pošto ovaj projekt ima nekoliko volontera koji maksimalno rade,prikupljajući pomoć da bi za ove blagdane ovim ljudima pomogli da imaju topli Božić.

Više informacija kako možete sudjelovati u ovoj akciji na http://www.udrugapraviput.com/ ,ili na fcb stranici www.facebook.com/udruga.pravi.put

Hvala svima!